• New
ROLiGHTiC 4 бр. Подсвечивающие фарове за голф-кара, RGB ленти Led Светлина за клуб на автомобила EZGO Yamaha, управление на RF / APP, Звукът е Активен, Синхронизиране на музика с реду?

ROLiGHTiC 4 бр. Подсвечивающие фарове за голф-кара, RGB ленти Led Светлина за клуб на автомобила EZGO Yamaha, управление

BGN 1.00

Led чип : 5050 SMD. Експлоатационен живот : 30000 часа.Ярък led чип SMD5050 3 в 1.ВСИЧКО това в един пакет с редуктор на напрежението. Синхронизиране на музика, звукът е активен. Наличието на такова осветление на вашия голф ще предотврати всякакви ненужни повреди, които могат да бъдат причинени от встречными камъни или отломки, с които можете да соприкоснуться. 【Комплект led светлини за многоцветен колички за голф 】 : Всичко в един пакет, няма други аксесоари не се изисква, комплект, предназначени за клуб на автомобила EZGO Yamaha и повечето колички за голф, водоустойчив IP67 за употреба на открито, лампа с акцент в милион цветове, светлини дъна, идеален за декорация на вашите колички за голф в страната и всеки фестивал, такъв като Хелоуин, Коледа, Нова година и др.

Спецификация

Те също купуват с този продукт