• New
Седалките TenCloud, Съвместими с часовник Garmin Forerunner 35, Силиконов Защитен калъф за смяна на аксесоари за часовник Forerunner 35 Approach S20 (бял, черен, лимон)

Седалките TenCloud, Съвместими с часовник Garmin Forerunner 35, Силиконов Защитен калъф за смяна на аксесоари за часовник

BGN 5.33

Забележка : Никаква следа или каишка!Подмяна само на седалките за часовник Forerunner 35 или Approach S20!. 【Супер цветни】 е на Разположение в 10 цвята : лилаво, зелено, тъмно синьо, лимон, лилаво, черно, червено, фуксия, оранжево, бяло. 【Супер стилен】 персонализирайте своите гривни, за да отговарят на вашите ежедневното стил, с помощта на своята практика за ремъците new colors choice.Подходящ е както за малки, така и за големи ленти. 【Суперлегкий】 е Изработен от мек силикон, лесен и екологично чист.Съдържание на опаковката : 10 x защитни капаци за корпуса на часовник Forerunner FR 35/S20. 【Супер удобен】 Калъф за каишка за Класически калъфи за ръкави чист цвят Без презрамки. 【Супер стилен】 персонализирайте своите гривни, за да отговарят на вашите ежедневното стил, с помощта на своята практика за ремъците new colors choice.Проектирана специално за Forerunner 35 и Approach S20.Лесно се инсталира на място, защитавайки средата на смарт часовник forerunner 35 и approach s20, за да защити вашите смарт часовници от повреди или деформации.Седалките за ремъците Classic Pure Color на разположение в 10 цвята : лилаво, зелено, тъмно синьо, основни вар, лилаво, черно, червено, фуксия, оранжево, бяло. 【Супер удобен】 Калъф за каишка за Класически калъфи за ръкави чист цвят Без презрамки. 【Суперлегкий】 е Изработен от мек силикон, лесен и екологично чист.Забележка : Никаква следа или каишка!Подмяна само на седалките за часовник Forerunner 35 или Approach S20!. 【Супер цветни】 е на Разположение в 10 цвята : лилаво, зелено, тъмно синьо, лимон, лилаво, черно, червено, фуксия, оранжево, бяло.Подходящ е както за малки, така и за големи ленти.Подходящ е както за малки, така и за големи ленти. 【Сверхпрочный】 е Съвместим с часовник Garmin Forerunner 35 и Approach S20.【Сверхпрочный】 е Съвместим с часовник Garmin Forerunner 35 и Approach S20.Съхранявайте FR 35 или S20 е в добро състояние за по-дълго време.Лесно се инсталира на място, защитавайки средата на смарт часовник forerunner 35 и approach s20, за да защити вашите смарт часовници от повреди или деформации.

Спецификация

Те също купуват с този продукт