• New
Бутилки с пистолет Rociar Mist Бутилка с непрекъснатото спрей за коса Plant Mister Празна бутилка със спрей – За Фризьорски Консумативи, Растения, Бързо почистване на домашн?

Бутилки с пистолет Rociar Mist Бутилка с непрекъснатото спрей за коса Plant Mister Празна бутилка със спрей – За Фризьорски

BGN 9.59

Винаги проверявайте съдържанието на флакона в безопасност. 【Ефективен дизайн】 Спрей е лесен за използване и удобен за задържане. 【Удобно дозиране】Спусък позволява да се регулира количеството на пръскане, за да се окажете на распыленную повърхността не е ужасно много вода.Може да се използва за бързо почистване на автомобили, домашни любимци, замъгляване на лицето и косата, замъгляване на стайни растения и много други неща. 【Непрекъснат мелкодисперсный мъгла】 Спрей е предназначен за формирането на много да бъде фино разпръснати водна мъгла с равномерно разпределение. 【Защита от течове и добра конструкция】Спрей е изработен от материали с добро качество. 【Гъвкавост】 Този спрей може да се използва за широк спектър от цели.Това не причинява болка в ръцете или дискомфорт, както на традиционните дизайнерски опаковки.В мъгла много лесно, и ако използвате спрей за почистване на повърхността почти изсъхне по-бързо протирке.Това не причинява болка в ръцете или дискомфорт, както на традиционните дизайнерски опаковки.Той е идеален за лична ежедневна употреба, а също така и в салони за красота, сауни и други професионални помещения. 【Удобно дозиране】Спусък позволява да се регулира количеството на пръскане, за да се окажете на распыленную повърхността не е ужасно много вода.Това е екологично чист избор, тъй като тя е за многократна употреба и може да бъде лесно заправлен повторно. 【Ефективен дизайн】 Спрей е лесен за използване и удобен за задържане.Мъглата се пази от 1 до 2 секунди, като осигурява равномерно покритие, не е твърде силно насищане на вашата област.Това е удобен вариант за широк кръг от потребители.Винаги проверявайте съдържанието на флакона в безопасност.Може да се използва за бързо почистване на автомобили, домашни любимци, замъгляване на лицето и косата, замъгляване на стайни растения и много други неща.Той е идеален за лична ежедневна употреба, а също така и в салони за красота, сауни и други професионални помещения.

Спецификация

Те също купуват с този продукт