• New
Operitacx 19шт Папка За Бележки Сърдечен Декор Офис Декор Гладка Кламери Сърдечни Кламери Файлови Кламери Скоба за Училището Офис Мини-Скоби за Блиндеров Файлови Клипо?

Operitacx 19шт Папка За Бележки Сърдечен Декор Офис Декор Гладка Кламери Сърдечни Кламери Файлови Кламери Скоба за Училището

BGN 5.33

Студентски стационарен : просто прикрепив самоклеящуюся стикер, можете също така да поставяйки я на стената, на вратата или класна дъска.Скоби за блиндера : Изработени от висококачествена пластмаса, трайни и практични за продължителна употреба.Скоби за сортиране на документи : Тези скоби осигуряват много силна фиксация, не позволява на ценни книжа или поделкам плъзнете или высвобождаться. - офис, училище или домашно използване.Тест кламери за хартия : Те са прости цветова гама, щедри и пресни, така че може да се използва като кламери за сортиране на документи.Тест кламери за хартия : Те са прости цветова гама, щедри и пресни, така че може да се използва като кламери за сортиране на документи. -Той има дизайн в простата цветова схема, щедър и свеж, като по този начин може да се използва като кламер за сортиране на документи.Скоби за запазване на свежестта : опростен дизайн, красив, но и практичен, подходящ за дома, офиса, училището. -Материал : Пластмаса кламери във формата на сърца -Изработен от висококачествена пластмаса, и тези пластмасови скоби са издръжливи и устойчиви на корозия скоби за сортиране на документи. Тест щипки за хартия могат лесно да се извлече и да получите пълен достъп до документите си по всяко време. -Благодарение на достатъчно количество пластмасови клипове за тестото тези продукти са предназначени за задоволяване на различни нужди в скрепках за планиране. -Цвят : Прозрачен държач за хартия clip Goods Описаниедекоративные кламери за хартия, Изработени от висококачествен материал, тези пластмасови скоби са здрави и практични за продължителна употреба.Списък на пакетите 19 x Мини скоби Характеристики -Размер : 3.Ученически пособия В него можете да съхранявате и подреждате вашите бланки, дневници, контролни работи, материали, опаковки за закуски, кабели за слушалки, кабели за прехвърляне на данни и т.Скоби за блиндера : Изработени от висококачествена пластмаса, трайни и практични за продължителна употреба.

Спецификация

Те също купуват с този продукт