• New
Чай за следобеден чай в китайски стил GRETD, Чайник, Национален Набор от фън шуй, Набор от Кафе чаши от Костен Порцелан С Тавата, Подарък За нов дом (Цвят: B)

Чай за следобеден чай в китайски стил GRETD, Чайник, Национален Набор от фън шуй, Набор от Кафе чаши от Костен Порцелан

BGN 0.67

Тънка, но елегантен, гладка повърхност го отличава от обикновен порцелан.Той отговаря на националния стандарт, костен порцелан, е безвреден за околната среда.Различни модели по ваш избор, царски и класически.Ако леко докоснете до него, ще получите много ясен звук.Не е ли удоволствие изкуство?.Материал : костен порцелан.Характеристики : Тънка, но елегантен, гладка повърхност го отличава от обикновен порцелан.Той отговаря на националния стандарт, костен порцелан, е безвреден за околната среда.Различни модели по ваш избор, царски и класически.Ако леко докоснете до него, ще получите много ясен звук.Не е ли удоволствие изкуство? Параметри : Материал : костен порцелан Технология на повърхността : надглазурная Опаковка : 1 комплект x чашата за кафе, топла съвети : * В един продукт може да има малък дефект, тъй като това са ръчно изработени продукти.Не се притеснявайте, това няма да се отрази на качеството. * Вие по-добре се перат ръчно, тъй като той е доста деликатен, не е за употреба в микровълнова печка * При получаване на повреди, моля, не се колебайте да се свържете с нас Забележка : за Измерване на размера на ръка, и най-малката грешка, само за справка.

Спецификация

Material:
bone china
Surface technology:
overglaze
Package Content:
1 set x Coffee Cup,:
Warm tips:
* Slight flaw may exist in single product as they are handicraft products. Don't worry; it won't influence quality at all.:
* You'd better wash it by hand as it's quite delicate, NOT for microwave use:
* If received damage,please feel free to contact us:
Note:
Size manual measurement, the slightest error, for reference only

Те също купуват с този продукт