• New
Дълги Вълнообразни Лилаво Перуки за жени, 22 Инча Бесклеевые Топлоустойчива Цветни Перуки Със Страничната Част, Синтетичен Лилаво Перука Омбре за Ежедневна употре?

Дълги Вълнообразни Лилаво Перуки за жени, 22 Инча Бесклеевые Топлоустойчива Цветни Перуки Със Страничната Част, Синтетичен

BGN 17.92

?【Материал】 Този дълъг вълнообразни перука, изработени от висококачествени термоустойчиви синтетични влакна, мека и гладка.Приятна за кожата функция ви позволява да се чувствате в него е много комфортно.Имитация на кожата на главата е ярка, което прави линията на растеж на косата е по-реалистична и естествена. ?【Вид на перука】 Този лилаво перука със странично пробором, новата технология за обработка на линията на растежа на косата, прави го по-естествен. ?【Размер на шапка за перука】 Този дълъг вълнообразни лилаво перука се предлага с два регулируеми джапанки и 3 расческами вътре шапки, които ще ви помогнат лесно да се побере шапка по размер на главата си. ?【Повод】 Този лилаво перука омбре идеален за ежедневна употреба, Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и т.н., той може да ви направи по-красива и чаровна!. ?【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви въпроси относно това кудрявого перука, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да сме помогнали да решите проблема.

Спецификация

Те също купуват с този продукт