• New
HAOTP за Samsung Galaxy S23 Калъф, Чанта-Портфейл Galaxy S23 за Жени, Мъже, Здрав Калъф От Изкуствена кожа с Панти капак, Каишка за Дантела, 7 Слотове за карти, Джоб в джоб, Чанта с Цве?

HAOTP за Samsung Galaxy S23 Калъф, Чанта-Портфейл Galaxy S23 за Жени, Мъже, Здрав Калъф От Изкуствена кожа с Панти капак,

BGN 0.33

1. [Съвместими модели] : За Samsung S23 чанта-портфейл, Galaxy S23 калъф, HAOTP Вграден калъф с панти капак на 7 карти, идеален Samsung Galaxy S23 2023. 2. [Джоб с цип и 7 слотове за карта] : Има джоб с цип за монети, любопитни факти, ключове, разписки и т.н., както и страничен джоб отпред и вътре за дреболии или режийни.Има 6 основни слота за кредитни карти, притежателите на визитки и слот за карти шофьорска книжка. 3. [Забележка : за Съхранение на твърде голям брой карти може да отслаби функционалност магнитна закопчалка] Калъф Galaxy S23 от изкуствена кожа с тисненым цветен модел за дами, момичета, момчета и мъже, удобен за потребителя дизайн с прецизни зъбци осигурява лесен достъп до всички бутони, камера, колонки и включете в контакта, без да махате калъф. 4. [Подвижна каишка за китката и поставка За Samsung S23 флип-надолу капачката се затваря екрана на телефона, предотвратява появата на драскотини при ежедневна употреба.Микрофона - Регулируема стойка с пълно ъгъл на видимост, идеална за видео чат и гледане на филми. 5. [Цялостна защита] : За Samsung Galaxy S23 кожен калъф-за награда е изработен от висококачествена изкуствена кожа и мек вътрешен своята практика от TPU.Предпазва вашия телефон от надраскване, прах и ежедневно износване.Каишка.Калъф Samsung Galaxy S23 5 G, една чанта-портфейл за Samsung Galaxy S23 за карти, изработени ръчно от изкуствена кожа премиум-клас, вградена вътрешната мека част от TPU предотвратява появата на драскотини по корпуса.

Спецификация

Те също купуват с този продукт