• New
Калъф ELANG за Xiaomi Redmi Note 10 Max с клип за колан, Поставка за поддръжка на Магнитното автомобилни гарнитури, Защитен калъф Xiaomi Redmi Note 10 Max с 1 защита на дисплея от закалено с?

Калъф ELANG за Xiaomi Redmi Note 10 Max с клип за колан, Поставка за поддръжка на Магнитното автомобилни гарнитури, Защитен

BGN 23.63

Ультратонкое закалено стъкло твърдост 2,9 H далеч превъзхожда други защитни фолиа от гледна точка на надеждност и защита. отчетливи изображения с висока разделителна способност е 99,99% и запазва първоначалната чувствителност на допир екран. Точни деколтета за високоговорители, камери и други функционални портове позволяват лесно да получите достъп до всички пристанища, без да махате калъф.Тънък корпус може да се предотврати внезапна поява на надраскване, удари, вибрации, мръсотия, ежедневно износване и т.Ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро. Дизайн на притежателя на слота за карти ви позволява да съхранявате удобно кредитни карти, лична карта, пари в брой на монети, банкноти или други дребни банкноти. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. HD Прозрачно защитно фолио за екрана с гладка повърхност и усещане за "True Touch", която осигурява ярък и колоритен качество на изображението.За нас най-голямото щастие е да предоставя на своите клиенти висококачествени услуги. Разработен специално за Xiaomi Redmi Note 10 Max (6,67 инча), калъф за кесията с водоустойчиви функции, защита от падане и прах може ефективно да предпазите телефона си от повреди. Подключаемая поставка, която позволява безпроблемно гледане на видео, четене на електронни книги или филми. отчетливи изображения с висока разделителна способност е 99,99% и запазва първоначалната чувствителност на допир екран.It притежава функции за защита от пръстови отпечатъци, от пот и ефективна защита от ултравиолетовите лъчи.Здрава флип-надолу капачка от TPU и висококачествена изкуствена кожа осигурява практично и цялостна защита на вашия телефон и придава чехлу за телефон вечния и професионален външен вид.Съвместим само с Xiaomi Redmi Note 10 Max 6,67 инча. Съвместим с магнитен автомобилен титуляра, калъф за Xiaomi Redmi Note 10 Махметаллическая табела на задния панел може да бъде свързан с протоколи кола на притежателя, което е много удобно за навигация по време на шофиране.

Спецификация

Те също купуват с този продукт