• New
Jovenn Кученце Клоунский Перука, Удобен Сладкото Кученце Забавен Перука на Хелоуин за малки кучета на парти (JovenniDatUUL0)

Jovenn Кученце Клоунский Перука, Удобен Сладкото Кученце Забавен Перука на Хелоуин за малки кучета на парти (JovenniDatUUL0)

BGN 3.42

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Перука, за кучета е изработена от висококачествени материали от нейлонового влакна, който е удобен и е здрава за по-дълга употреба.Най-добрият подарък : Тази перука за домашни любимци ще се превърне в чудесен подарък за вашия мил домашен любимец по време на пътуванията си, cosplay-партита или специални фотосесии.УНИКАЛЕН СТИЛ на : перука, придава на кучето си сладък вид по време на разходка, на тримесечие, за привличане на вниманието на много хора.СФЕРА на ПРИЛОЖЕНИЕ : Този перука, подходящи за домашни любимци с обиколката на главата 30-60 см и е подходяща за най-малките кучета и котки с нормален размер.Лесна употреба : Лесно се побира и се отстранява, тъй като перука идва с еластична яка и завязкой, яка застегивается на една кука-линия. Брой единици : 1,0. Параметри : Тип на продукта : перука, за Собакматериал : нейлоновое влакна Размер : Подходящ за обиколка на главата : приблизително 30-60 см / 11,8-23,6 инча Списък на опаковката : 1 x Dog Забележка : 1. Ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка в размера.2. Поради различни екрани може да има малки различия в цвета.3. Тъй като продуктът имитира перука, след отваряне на опаковката се случи малко косопад, че е нормално явление.

Спецификация

Item Type:
Dog WigMaterial

Те също купуват с този продукт