• New
Дезинфектант с ултравиолетовите лъчи Galvanox, Преносима Дезинфицирующая Лампа-Пръчка, 99% Ефективен Дезинфектант Устройство за телефони, Таблети, Лаптопи, Гардероб, М?

Дезинфектант с ултравиолетовите лъчи Galvanox, Преносима Дезинфицирующая Лампа-Пръчка, 99% Ефективен Дезинфектант Устройство

BGN 5.33

Galvanox - гордостта на американската компания.С нас вашата поръчка ще бъде винаги бързо, доставени от САЩ с нашите с 18-месечна гаранция.EPA (опазване на околната СРЕДА) Est.No . 97041-ЧН-1. Унищожаване на бактерии и вируси за минути.Нашата къси вълни дезинфицирующая пръчка UV-C ефективно унищожава микробите и вирусни бактерии, с помощта на същите тези най-съвременни технологии, които се използват в болниците и здравното лабораторно оборудване.Ултравиолетовите бактерицидно облъчване (UVGI) - това е радиация на къси вълни, което премахва 99,9% от микроорганизмите и бактериите - и всичко това без опасност за здравето, свързана с агресивни химикали.Чудесно както за домашна употреба, така и за пътуване.Удобно почистване на вашия телефон, ключове, карти, предмети от бита и дори вътрешността на колата си! .Технически характеристики на : 4 W, очакван експлоатационен период : 10 000 часа - Светодиоден индикатор на захранването - Винаги дръжте средства за защита от uv далеч от деца от 4 батерии тип АА, закупени отделно) СИП Est.No . 9701-CHN-1. - Дезинфицирующая пръчка с къси вълни технология за UV-C - Дължина на вълната, уничтожающая микроби UV-C : 253,7 нм - 254 нм - Убива до 99,9% от микробите, вируси и бактерии - Продължително натискане на бутон стартира цикъл на почистване; светлинен индикатор ще светне.След приключване на всеки цикъл индикатор автоматично изключване.С натискане на бутона по време на работа просто изключете устройството. - Всеки цикъл на почистване трае 3 минути - За ефективно унищожаване на микроби насочете светлината върху даден обект или повърхност на разстояние не по-полудюйма един от друг, а след това бавно се движи пръчка от страна до страна в рамките на 3 минути без прекъсване - НЕ се излага на очите и кожата е изложена на ултравиолетовите лъчи - За работата на този изделия се използват батерии тип 4 АА - Очаквания живот на лампата : 10 000 часа - да се СЪХРАНЯВА НА МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА.

Спецификация

Те също купуват с този продукт