• New
DOITOOL Удебелена Двупластова Кошница за дрехи От памук и лен EVA Сгъваем Буре За Съхранение на Играчки Кофа За съхранение на Дрехи Домашен Органайзер (Джутовый) Семейн?

DOITOOL Удебелена Двупластова Кошница за дрехи От памук и лен EVA Сгъваем Буре За Съхранение на Играчки Кофа За съхранение

BGN 11.67

Криптирана бод, е тънка работа, здрав.Благодарение на удобен дизайн дръжки, разширява се и се сгъсти, лесно се движи.По-голям капацитет, подходяща за пране в ежедневието мръсни дрехи.Висококачествена двупластова кошница за дрехи от памук и лен, екологично чиста и устойчива.Това е сгъваема конструкция, така че можете да прибират я, докато не използвате, не заема много място.Описаниеэто двухслойное кофа за дрехи от памук и лен - голям контейнер за съхранение на мръсни дрехи за вас.Водоустойчив плат с голям капацитет и дръжка от двете страни е много удобен за преместване.Практически домашно приготвена кошница за дрехи, което не трябва да пропуснете.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : памук и лен, EVA - Размер : 35 x 35 x 45 см - Висококачествена двупластова кошница за дрехи от памук и лен, екологично чиста и устойчива. - Това е сгъваема конструкция, така че можете да сгънете я, докато тя не се използва, без да заема много място. - С удобен дизайн на дръжката, разширява се и се сгъсти, лесно се движи. - Криптиран бод, е тънка работа, здрав. - По-голям капацитет, подходяща за пране в ежедневието мръсни дрехи.Пратката включва 1 х коша за пране.

Спецификация

Те също купуват с този продукт