• New
Калъф за таблет, съвместим с iPad air, който е съвместим с iPad air2, съвместим с iPad 9.7 (2017 г. 2018 г.), тънък защитен калъф-награда от изкуствена кожа Премиум-клас, тънък сгъваем ?

Калъф за таблет, съвместим с iPad air, който е съвместим с iPad air2, съвместим с iPad 9.7 (2017 г. 2018 г.), тънък защитен

BGN 0.67

абсолютно нов и високо качество. калъф осигурява безопасността на корпуса на вашия tablet PC и стилна защита.корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове.Зареждайте, не махате калъф.Съвместим-Разработен съвместим с i Pad air калъф Съвместим с i Pad air2 Съвместим с i Pad 9.7 (2017-2018). ❤Моля , проверете !Номерата на моделите можете да намерите на задния панел на вашия таблет.Избягвайте покупката на неподходящ продукт. абсолютно нов и високо качество. калъф надеждно предпазва вашия tablet PC.корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове.Зареждайте, не махате калъф.Съвместим-Разработен съвместим с i Pad air калъф Съвместим с i Pad air2 Съвместим с i Pad 9.7 (2017-2018). ❤Моля , проверете !Номерата на моделите можете да намерите на задния панел на вашия таблет.Избягвайте покупката на неподходящ продукт.Хубав калъф за таблет Характеристики : Съвместими модели : Съвместим с калъф i Pad air, съвместими с i Pad air2, съвместими с i Pad 9.7 (2017 г. 2018 г.), ультратонким калъф-стойка с автоматична функция за събуждане/сън - Вътрешни джобове могат да се настанят 2 карти.- Лесен монтаж и демонтаж - Магнитен една врата по-близо, здрава магнитна закопчалка може да предпазите картата от падане.- Поддръжка на функцията за автоматично събуждане по време на сън и удължаване на живота.- Дупки, съвместими с храненето, слушалки, камера и т.н., са разположени точно, без препятствия.- 2 изпъкнали линии вътре се използват като фундаменти, съвместими с надеждна опора на таблета, предпазва устройството от подхлъзване при четене или гледане на видео.- Защитете таблетка от подхлъзване, драскотини и отпечатъци от пръсти.-Калъф за таблет може да се използва като подарък, съвместим със съпруга си, дъщеря, съпруга, баща, дете.Какво е включено в комплекта : 1x водоустойчив калъф.

Спецификация

Те също купуват с този продукт