• New
Калъф Beats Fit Pro, Filoto Силиконов Калъф за Слушалки Beats Fit Pro за Жени с Хубави Помпоном, Ключодържател, устойчив на удари Защитен Калъф, Аксесоари (Розово злато)

Калъф Beats Fit Pro, Filoto Силиконов Калъф за Слушалки Beats Fit Pro за Жени с Хубави Помпоном, Ключодържател, устойчив

BGN 5.33

【Съвместимост】 е Съвместима само с Apple Beats Fit Pro. 【Най-добрият подарък за жени и момичета,】 Сладък ключодържател с pom-помераните, специално разработена за момичета и жени, са като допълнение към вашия калъф за слушалки beats fit pro е подходящ в переноске. 【Носи като ръкавица】 е Изработен от висококачествен мек силиконов материал, този калъф е различно сверхлегкостью и финес на допир, удар, устойчивост на надраскване и пълна защита на 360 °. 【Гледате калъф за Beats Fit Pro】 Сладък ключодържател с помпоном от изкуствен плюш ще ви помогне да намерите слушалки в неочаквана чантата.Можете да прикачите към вашия брелку и винаги ще знаете, къде и двете са. 【Лекота на зареждане 】 Дизайн на долния зарядно пристанището е удобен за зареждане, да не махате калъф за зареждане на Beats fit pro. 【Съвместимост】 е Съвместима само с Apple Beats Fit Pro. 【Най-добрият подарък за жени и момичета,】 Сладък ключодържател с pom-помераните, специално разработена за момичета и жени, са като допълнение към вашия калъф за слушалки beats fit pro е подходящ в переноске. 【Носи като ръкавица】 е Изработен от висококачествен мек силиконов материал, този калъф е различно сверхлегкостью и финес на допир, удар, устойчивост на надраскване и пълна защита на 360 °. 【Гледате калъф за Beats Fit Pro】 Сладък ключодържател с помпоном от изкуствен плюш ще ви помогне да намерите слушалки в неочаквана чантата.Можете да прикачите към вашия брелку и винаги ще знаете, къде и двете са. 【Лекота на зареждане 】 Дизайн на долния зарядно пристанището е удобен за зареждане, да не махате калъф за зареждане на Beats fit pro.

Спецификация

Те също купуват с този продукт