• New
Калъф Buwico за носене Shark HD430/HD435 FlexStyle, Пътен калъф за сешоар Shark FlexStyle/Shark HD112BRN, Калъф за съхранение на Shark Flexstyle/Дайсън Airwrap Styler (син)

Калъф Buwico за носене Shark HD430/HD435 FlexStyle, Пътен калъф за сешоар Shark FlexStyle/Shark HD112BRN, Калъф за съхранение

BGN 3.00

【Е Предназначен за Акули】 Тази чанта е проектирана специално за фризьорски инструменти Акула, и той може да го използвате за съхранение на Flex Style или сешоар за коса. 【Голям капацитет】 В тази чанта за съхранение се съхраняват всички аксесоари за система за изсушаване на въздуха и полагане на Flex Style, включително автоматични ролки, решетки за подреждане, овални четки, lobed четка и накрайник-концентратор, така че никога не трябва да се притеснявате за пътуване с по-малко аксесоари. 【Откриващата дизайн за задържане на】 Тази чанта е по-голяма конструкция за отваряне и задържане, която улеснява достъпа до вашите аксесоари и прави пътуването по-удобно. 【Широко се използва】Тази чанта е направена от водоустойчив материал, тя може да защити своята пишеща машина, но също така може да се съхраняват някои други ваши фризьорски инструменти или козметика. 【Перфектен размер】 Размер : 13.7*6.3*6.7 освен това, подходящия размер позволява чантата да съхранява всички аксесоари стайлера, тя също е подходяща за сверхзвукового сешоар Дайсън HD01 HD03 / за стайлера Дайсън Airwrap / пресата за коса и аксесоари Дайсън / сешоар Laifen и т.н./.

Спецификация

Те също купуват с този продукт