• New
Лека и здрава количка за оборудване на салон за красота KAIKEA Настолна акрилно Малък Балон Количка Количка за инструменти за грижа за кожата / 5 колела (Цвят: 4 колела)

Лека и здрава количка за оборудване на салон за красота KAIKEA Настолна акрилно Малък Балон Количка Количка за инструменти

BGN 3.33

Ако искате да използвате инструмент за по-голям размер, огради могат да се свалят за по-лесно използване.Прост и стилен дизайн, Подходящ за използване в дома или в салона за красота.Параметри : Тип проект : Салонная тележкаматериал : акрил Цвят проекта : както е показано максимално натоварване : 30 кг фронт Опаковка : 1 Х Количка (изисква се инсталиране) Ние сме професионален производител на оборудване.Всяка стока се изпраща след строг контрол.Ако при получаване на стока възникнат някакви проблеми с качеството, ние организираме за Вас Замяна, или пълно възстановяване на средствата.Количка за козметични оборудване Многофункционална количка за храненияэта салонная количка за красота се изработва от алуминиева сплав и акрилни материали и е лесен за сглобяване.Ако искате да използвате инструмент за по-голям размер, огради могат да се свалят за по-лесно използване. Гъвкаво въртене на 360 ° с бутон за спиране Не само забранява звуци, но и го прави по-безопасен и по-удобен.Целия продукт е козела стана връзка от неръждаема стомана, която е силен и издръжлив и има дълъг срок на служба.Характеристика : 4/5 колелата могат да се движат по всяко време и за поддържане на стабилността.Той е много подходящ за употреба в Салони за красота, фризьорски салони и други места.Много подходящо за подвижен салонных наем, идеален за Фризьорски салони.При използване на малък инструмент може да се използва с парапет за защита на инструмента. Гъвкаво въртене на 360 ° с бутон за спиране Не само забранява звуци, но и го прави по-безопасен и по-удобен.

Спецификация

Project Type:
Salon Cart
Material:
Acrylic
Project Color:
As Shown
Maximum Load:
30Kg
Package:
1 X Trolley (Requires Installation):
We Are a Professional Manufacturer of Equipment. Have Ten Years of Sales Experience. We Guarantee to Provide Buyers with Quality Services. Each Product is Shipped after Strict Inspection. If There is a Quality Problem When Receiving the Goods We Will Arrange a Replacement or Full Refund Service for You.:
You can contact us by email, :

Те също купуват с този продукт