• New
[5 опаковки] 18-цолови сгъваеми шишарки безопасността на движението по пътищата - места за паркиране, шишарки с отразяващи ошейниками, оранжеви конуси сигурност за п?

[5 опаковки] 18-цолови сгъваеми шишарки безопасността на движението по пътищата - места за паркиране, шишарки с отразяващи

BGN 0.67

Той заема малко място и е много удобен за използване.Можете да го свивате и по време на употреба и да се съхранява, когато не се използва. 【Широко приложение】 Шишарки безопасността на движението по пътищата имат широк спектър от приложения и могат да бъдат използвани за джипове, частни автомобили, паркинги, обочин пътища и т.Сгъваема конструкция, лесно се съхранява, заема малко място, разгъва при употреба и се съхранява, когато не се използва.Вътре в конуса на пътната безопасност са монтирани лагерите от висококачествени материали, които по-лесно се съхранява и по-трайно и могат да издържат на различни метеорологични или пътните условия. 【Материал премиум-клас】 Шишарки за безопасност на движението, изработени от здрав водоустойчив материал от плат Оксфорд, който може ефективно да бъде водоустойчив и ще продължи дълго време; постоянна база, изработени от дебел материал, който лесно да падне, което позволява конусам за сигурност е добре да издържат теста на вятъра и дъжда.【Комплект от 5 опаковки предпазни конуси】 Вие ще получите 5 предпазни конуси.Височина предпазни конуси е 18 инча, основа - 9,7 * 9,7 инча, а на височина след съхранение - 1,5 инча.Оранжеви предпазни конуси. пътен конус 18 см разложенном формата на лесно се сгъва до 1,5 см за по-лесно съхранение. 【Складное Хранилище】Шишарки безопасността на движението по пътищата имат сгъване дизайн, които лесно се съхраняват и заемат малко място. Шишарки безопасността на движението по пътищата, подходящи за служби за спешно реагиране, училища, общински озеленяване, строителство на сгради, зони предупреждение, безопасността на движението по пътищата, маркировка на опасни зони и други места, където искате да приложите.Предпазни конуси изпълнени в атрактивен оранжев цвят, който може да се види на всеки ъгъл, през деня или през нощта; ярък спомен може да се превърне в 2 ленти, ярко, отразявайки светлината.Вътре в конуса са лагери, произведени от висококачествени материали за обзавеждане за съхранение, надеждност и способност да издържат на сложни метеорологични или пътни условия.

Спецификация

Те също купуват с този продукт