• New
QUPIVA 4 бр. Държач за Превръзка На главата, Органайзер за Каучук, Аксесоари за Коса за Момичета, Органайзер за Съхранение на Превръзка на Главата, Акрилен Прозрачен Ле?

QUPIVA 4 бр. Държач за Превръзка На главата, Органайзер за Каучук, Аксесоари за Коса за Момичета, Органайзер за Съхранение

BGN 1.00

Това не е просто един добър инструмент за организаторите на аксесоари за коса в ежедневието, но и придающий на помещението усещане за мода и индивидуалност.Тях може широко да се прилага върху мрамор, метал, керамични плочки, стъкло, дърво и други гладки повърхности.Инсталирайте ги поставите вертикално или хоризонтално в съответствие с вашите истински нужди, също така се поддържа пряка връзка.【Достатъчно за използване】 : В комплекта са включени 4 броя лепило за притежателите на каучук, налични в 2 размера, голяма-около 11 см / 4,33 инча, малък-около 7 см / 2,76 инча, също в комплекта са включени 6 броя лепило (запазени с допълнителни 2 броя), достатъчно за употреба и смяна на ежедневието, можете да изберете желания от вас размер. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви предоставят възможност за замяна или връщане на парите.Тях може широко да се прилага върху мрамор, метал, керамични плочки, стъкло, дърво и други гладки повърхности.ние използваме по-дебел лепило, за да ни притежателите на вратовръзки са здраво залепени, така че те продължават дълго и не ще паднат.

Спецификация

Те също купуват с този продукт