• New
Комплект кухненски Постелки Timo от 2 теми, Кухненски Мат 20 x32 + 20x63 с Гумена подложка, Нескользящие Кухненски Подложки за подови настилки, Кухненски Подложки, Които мо?

Комплект кухненски Постелки Timo от 2 теми, Кухненски Мат 20 x32 + 20x63 с Гумена подложка, Нескользящие Кухненски Подложки

BGN 20.26

Водата под кухненски мат може да доведе до соскальзыванию. [Лесна поддръжка] Просто пропылесосьте кухненски черги ръчно почистване или подметите ги маркуч, за да се изплакнете, и подложки за кухня ще изглеждат като нови. [Висококачествен и издръжлив] с Кухненски мат TIMO се различава здрава конструкция, благодарение на прострочке по краищата оверлоком и е изработен от 100% полипропилен.Тази проста процедура грижа спестява време и гарантира, че вашите кухненски подложки продължават дълги години.Отлично водопоглъщаемост и устойчивост на петна предпазват пода от масло, влага, сосове или на частици храна.Ако той е бил използван в продължение на дълго време, можете да използвате пералната машина за почистване на кухненски постелки. [Многофункционална] кухненски подложки TIMO широко се използват за пране, кухня, баня, пред мивката, задните врати, офис, фермерска къща или стая.Поставянето на една от тях, в подножието на мивки незабавно прави кухнята по-цветна, като се крият всички възможни децата.Идеален подарък за приятели и семейство!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще бъдем повече от щастливи да намерят решение за вас. [Комплект кухненски постелки от 2 теми] комплектът включва кухненски подложки от 2 теми.Поставянето на една от тях, в подножието на мивки незабавно прави кухнята по-цветна, като се крият всички възможни децата.Отлично водопоглъщаемост и устойчивост на петна предпазват пода от масло, влага, сосове или на частици храна. Размер : 20 "x 32" + 20"x 63", комплект стелки L-образна форма е идеална за кухня.Кухненски подложки TIMO ще се справи с някоя бъркотия в кухнята - от усвояване пръски вода и масло по време на готвенето, до задържане на трохи храна на пода.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : да се Съхранява в долната част на кухненските постелки суха.Тази проста процедура грижа спестява време и гарантира, че вашите кухненски подложки продължават дълги години. [Остани на мястото] Никога не се притеснявайте за скольжении на този нескользящем кухненски килим.

Спецификация

Те също купуват с този продукт