• New
Скоба за рафтове Yardwe Скоба за рафтове Скоби за Рафтове 2 елемента 90 Ъглов самостоятелно блокиране на Панта самостоятелно блокиране на Група Сгъваем Скоба самостоя?

Скоба за рафтове Yardwe Скоба за рафтове Скоби за Рафтове 2 елемента 90 Ъглов самостоятелно блокиране на Панта самостоятелно

BGN 6.28

КОНТУР ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ на КРАКА на МЕБЕЛИ : е направена от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост.СКОБА ЗА крака на МАСАТА : Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.ОПРЕДЕЛЯ ШАРНИРНЫЙ КАТЕГОРИЯ : Той е рационална конструкция, която осигурява добра носеща способност.ОБКОВ ЗА КРАКА на МАСАТА : Лесно се сгъва и самоблокируется за повишаване на сигурността, практичен за употреба.ОПРЕДЕЛЯ ПАНТА ЗА КРАКА : маса или друга мебел лесно сгъване и лежеше.Осъществяване Списък 2 x самоблокирующиеся сгъваеми панти Характеристики -Продуктът е изпълнено с фина преработка, която осигурява своята надеждност и практичност. - Тази панта е проста конструкция, се характеризира с простота на инсталация. - Материал : желязо - Различно проста структура, която е по-стабилна и гъвкава. - Тя може значително да отговарят на вашите практически изисквания, може да се използва за много видове мебели. - изработен от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост. - Цвят : златен Размер : около 7,30 X6,00 X5,50 см /2,87 X2,36 X2,16 инча Информация за продукта, Ако търсите надеждна линия, за да си мебели, трябва да се обърне внимание на този продукт. изработен е от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост.Тя може значително да отговарят на вашите практически изисквания, може да се използва за складного на масата.Той се различава фина преработка, която осигурява дълъг живот и добри работни характеристики.

Спецификация

Те също купуват с този продукт