• New
Паунда 9x6 фута Селски Дървена Дъска Снимки на Фона Реколта Сиво Вратата на Бараката с Цветен Лист Фотофоны Селска Лавандула Фон за Детската Душа, на Партито по случ?

Паунда 9x6 фута Селски Дървена Дъска Снимки на Фона Реколта Сиво Вратата на Бараката с Цветен Лист Фотофоны Селска Лавандула

BGN 1.67

【Материал】Винил фонове трайни, без джобове, отпечатани на компютър за реализъм.Висока възвръщаемост на инвестициите. 【Размер】 1 бр. размер 9 X6 фута (2.7 m W x 1,8 м Д), отпечатан върху материала от химически влакна за по-лесно отслабване и удобство в обращение, отлична точност на цветовете и художествен ефект. 【Използването на】може да се използва като тапет, завеса, покривки за маса, украса за сватба, душата на дете, новородено бебе, рожден ден, аксесоари за партита, декорации фестивали, арт портрет, декори за фотостудий, видео или стоки. 【Предимство】 Висококачествен дигитален печат с резолюция, привлекающими внимание на детайли и реалистични цветове. Разумна цена, качествено следпродажбено обслужване. 【Топли уши】 Идват в сгънат вид, удобен за съхранение и переноске, въпреки че може да има бръчки.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура .За да се избегне евентуално увреждане на пара, моля, сложи слой суха кърпа между гръб и желязо.На този фон е украсена с лавандовыми и зелени листа, че е чудесен избор за декорация на детски рожден ден и парти в чест на рождения ден на детето, банер за детска душа и фон за снимки на детски рожден ден.Ярката лавандула и зелени листа са сиво дървена врата на плевнята, което ще направи вашето парти ярка и неповторима.

Спецификация

Те също купуват с този продукт