• New
2 пакета мини-маска за очи с аромат на мента. Гел за релаксация с лек аромат от Lesasha, Иновация в Тенденция. За многократна употреба и удобен. (1 пластир / опаковка).

2 пакета мини-маска за очи с аромат на мента. Гел за релаксация с лек аромат от Lesasha, Иновация в Тенденция. За многократна

BGN 3.33

2 Опаковки, Мини-Маска за очи С аромат на Мента.Гел за релаксация с лек аромат от Lesasha, Иновация в Тенденция.За многократна употреба и удобен. (1 Пластир / опаковка).Начин на прилагане : Нанесете мини-маска за очи на желаната област и се наслаждавайте на пълен расслаблением.Съхранение : Да се съхранява в хладилник.Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина. безплатно!!Номер за проследяване и стикер Thai_product, спомен от Thai_product., Високо качество и услуги от Thai_product. 2 Опаковки, Мини-Маска за очи С аромат на Мента.Гел за релаксация с лек аромат от Lesasha, Иновация в Тенденция.За многократна употреба и удобен. (1 Пластир / опаковка).Начин на прилагане : Нанесете мини-маска за очи на желаната област и се наслаждавайте на пълен расслаблением.Съхранение : Да се съхранява в хладилник.Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина. безплатно!!Номер за проследяване и стикер Thai_product, спомен от Thai_product., Високо качество и услуги от Thai_product.Внимание : Само за външно приложение.Не трябва да се използва от хора с проблеми с кръвообращението.Ако се появи раздразнение, прекратете използването му и се свържете с вашия лекар.Не използвайте, ако опаковката гелевой маска скъсани или проколота.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Спецификация

Те също купуват с този продукт