• New
Защитен калъф SaharaCase за Samsung Galaxy Tab A7 Lite (2021) [устойчив на удари бронята] Трайна защита от деца, устойчива на плъзгане поставка за крака (червен)

Защитен калъф SaharaCase за Samsung Galaxy Tab A7 Lite (2021) [устойчив на удари бронята] Трайна защита от деца, устойчива

BGN 1.00

✔️ Е Предназначен за използване с Samsung Galaxy Tab A7 Lite - Дополните си устройство тази лесна облегающим калъф с ергономичен дизайн бутон за отваряне. ✔️ Нетоксични материали - Корпусът е направен от нетоксична пяна EVA и гума, което го прави безопасен за използване от деца. ✔️ Удобна дръжка - дава възможност на вашето дете е сигурно да се носят таблет. ✔️ Амортизационен ъгли - е сведена до минимум повреда на вашето устройство при падането. ✔️ Вградена поставка за крака - позволява на вашите деца удобно, за да гледате анимационни филми и видео, не напрягане на врата или гърба. ✔️ Гаранция за подмяна на Sahara Case 1 година. ✔️ Е Предназначен за използване с Samsung Galaxy Tab A7 Lite - Дополните си устройство тази лесна облегающим калъф с ергономичен дизайн бутон за отваряне. ✔️ Нетоксични материали - Корпусът е направен от нетоксична пяна EVA и гума, което го прави безопасен за използване от деца. ✔️ Удобна дръжка - дава възможност на вашето дете е сигурно да се носят таблет. ✔️ Амортизационен ъгли - е сведена до минимум повреда на вашето устройство при падането. ✔️ Вградена поставка за крака - позволява на вашите деца удобно, за да гледате анимационни филми и видео, не напрягане на врата или гърба. ✔️ Гаранция за подмяна на Sahara Case 1 година.

Спецификация

Те също купуват с този продукт