• New
Lydell 8 Прави кратко перуки-фасул от термоустойчиви синтетични косми с плоска бретон, скъпа кожа във формата на централна точка (L8-124)

Lydell 8 Прави кратко перуки-фасул от термоустойчиви синтетични косми с плоска бретон, скъпа кожа във формата на централна

BGN 3.00

Перука с късо каре, класически стил, синтетичен термостойкое влакно с по-високо качество.Дължина : 8 см, тегло : 7,4 унции (210 г), размера на шапки : средната обиколка на главата 22-22,75 инча.Мека еластична шапка с регулируеми джапанки.Класическа стилна прическа за ежедневна употреба, cosplay-парти, абитуриентски или вечерно излизане.Множество, здрава моющаяся, ще запази стил при използване на малко количество шампоан, вымытого в студена вода.Висококачествен капачка от синтетични влакна, устойчиви на висока температура Размер : Средната обиколка на главата 22-22,75 инча Стил : Боб с плоска бретон с Дължина : 8 см Тегло : 210 грама (7,4 унции) Марка : Абсолютно нов с бирками Мека еластична шапка с регулируеми джапанки отзад Характеристики : 1. Лесно се почистват и се съхраняват 2. Красив кок за коса - идеалният избор, преображающий си образ само за няколко секунди 3. Подходящ за ежедневно носене; не уврежда вашата собствена коса 4. Вътрешна част може да се регулира, можете да се регулира свободно, ако искате Начин на пране : 1. Измийте добре в студена или топла вода 2. Добавете малко шампоан и внимателно измийте 3. Изплакнете обилно със студена вода 4. Не се четка за мокро перука, оставете го да изсъхне за 5. Придайте парику желания вид, след като тя е напълно суха, къдрици отново стоят на място, когато перука е напълно суха 6. Срешете или гребен средства, използвани за синтетични топли върховете на : 1. Поради дългосрочно съхранение в выжатом формата може да ви се наложи да се разклаща и гребен при полагане на перука.Ефектът ще бъде същият като на снимките. 2. Може да има някои малки разлики между цветния тон снимки и действителното стоки поради ефекта на осветление и различна яркост на монитора. 3. Ние се стремим да се гарантира, че всички клиенти са доволни.Ние ценим сътрудничеството с всички.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми.

Спецификация

Те също купуват с този продукт