• New
Стенен Куки NearMoon Wood, Куки за палто от естествена дървесина - Модерните Стенни Декоративни Куки за шапки ръчна изработка, Тежкотоварни Дървени Стенни Клечки в селск?

Стенен Куки NearMoon Wood, Куки за палто от естествена дървесина - Модерните Стенни Декоративни Куки за шапки ръчна изработка,

BGN 1.33

Дървена кука носи комбинация от модерен и винтажного стил, значително подобряване на качеството на живот. 【Широко приложение】 6 дървени куки за кърпи са практични и удобни за закачване на по-голямо количество неща.Идеален за самостоятелно проекта за подобряване на вашия дом.И е подходящ за вашата баня, кухня, хол, градина, спалня, гардеробна и т. 【Широко приложение】 6 дървени куки за кърпи са практични и удобни за закачване на по-голямо количество неща.Идеален за самостоятелно проекта за подобряване на вашия дом.Дървена кука носи комбинация от модерен и винтажного стил, значително подобряване на качеството на живот.И всички аксесоари за винтове и ръководство за инсталиране, необходими за монтаж са включени в комплекта. 【Защита от корозия】 е Изработен ръчно от масив бук, който е красив, издръжлив и не се поддава на зажиму.【Защита от корозия】 е Изработен ръчно от масив бук, който е красив, издръжлив и не се поддава на зажиму.Например, кърпа за роба, закачалка за дрехи, раница, палто, чанта, шапка, чадър, цвете или други неща. 【Ретро стил】Този дървена кука за дрехи подчертава, минималистичен и елегантен интериор.

Спецификация

Те също купуват с този продукт