• New
Детска Наметало за прически PINGFEN - 48 см Салонные Фризьорски Пелерини за Фризьор-Стилист|Аксесоари за Фризьорски салон, за да проверите за Подстригване на Коса и Акс?

Детска Наметало за прически PINGFEN - 48 см Салонные Фризьорски Пелерини за Фризьор-Стилист|Аксесоари за Фризьорски салон,

BGN 2.33

* Детска наметало за прически Забележки : 1. ➬【Полезно и практично】 : ви Осигурява по-голямо удобство, детска наметало за прически помага за почистване на дразнещи резитба, които попадат в врата, на дрехи или на пода. ➬【Дръжте пол чисти】 : Детска кърпа за подстригване, която помага да се почисти подстригване на коса с дрехи, ви осигурява отлични удобства за прибиране на реколтата след подстригване. ➬【Лесна за сгъване и съхранение на】 : Детска нос за коса може да се сгъва за съхранение когато не се използва, което ви гарантира много удобства в ежедневието, и ви позволява лесно да носите със себе си.Приложение : Подходящ за семейна стригане пакет включва : 1 бр. ➬【Удобно използването на】 : Устойчиви към въздействието на вода и дълъг живот на използване наметало за подстригване на коса за деца, изработена от водоустойчива материя, която я прави удобна за носене.Приложими са хора : идеален за деца 0-6 години. ➬【Удобно използването на】 : Устойчиви към въздействието на вода и дълъг живот на използване наметало за подстригване на коса за деца, изработена от водоустойчива материя, която я прави удобна за носене.Спецификации : Размер : около 48 см /18,90 инча в диаметреМатериал : водоустойчив плат Предимства : Е, около 24 см / 9,45 инча след сгъване. Поради светлинни ефекти и ъгъл на заснемане има разлика в цвета на продукта, моля, разберете. ➬【Широко приложима】 : За различни проекти, във фризьорски салон, включително и фризьорски услуги, оцветяване на коса, къдрене (на апарат) и прическа, детски фризьорски салон наметало широко се използва във фризьорски салон или у дома. ➬【Лесна за сгъване и съхранение на】 : Детска нос за коса може да се сгъва за съхранение когато не се използва, което ви гарантира много удобства в ежедневието, и ви позволява лесно да носите със себе си. ➬【Дръжте пол чисти】 : Детска кърпа за подстригване, която помага да се почисти подстригване на коса с дрехи, ви осигурява отлични удобства за прибиране на реколтата след подстригване.

Спецификация

Те също купуват с този продукт