• New
hygger Мини-Плоска Стъклена Купа за риба, Малък Аквариум за риби се предлага с Сини Камъни, за декор на Аквариум и Пластмаса с орнаменти във формата на Веерной клоните ?

hygger Мини-Плоска Стъклена Купа за риба, Малък Аквариум за риби се предлага с Сини Камъни, за декор на Аквариум и Пластмаса

BGN 3.00

?【Ново и уникално украшение】 е Идеално за декорация на дома, хотел, офис или на почивка.Идва със сини стъклени мъниста и пластмасови орнаменти във формата на дърво, добавете 0,5-0,6 литра вода в мини-аквариум за риби, също така можете да добавите и други малки бижута за създаване на различни теми. ?【Малък приятен подарък】 Определени за аквариум може да бъде добър избор за рожден ден или подарък за ден за защита на децата, ние предлагаме на неговите деца 7-14 години.Малко аквариумный стъклен резервоар, подходящ за съдържанието на новоизлюпени риби, малки костенурки или скариди, прозрачно стъкло и позволява на децата лесно да се наблюдава за тези животни.Моля, дръжте го далеч от малки деца под 6 години, те могат да се счупят стъкло резервоар и да се нарани или случайно погълнете сини стъклени мъниста. ?【Ще ви даде добро настроение】 е толкова привлекателен за купата на риба, успоредно на масата в стаята си, или в офиса, ще ви позволи да се чувствате добре и спокойно в продължение на един напрегнат ден.Всеки път, когато търсите в аквариума и рибите в него, очите почиват. ?【Резервоар от кристално чисто стъкло】 добра кристално чиста прозрачност осигурява панорамен преглед на всичко, което се намира в аквариума.Дебелината на стъклото е около 5 мм, за да му е лесно да се счупят.Стъклен аквариум лесно почистване с вода. ?【Не заема много място】 Купа за риба сплюснутой формата, височината му е 7,9 инча, с по-голям диаметър - 5.9 инча по-малък диаметър - 3 инча.Стъклена аквариумная купа за рибки не отнема много място, можете да я поставите на масата, перваза на прозореца, рафт или на всяко друго място, което се набива в очи от пръв поглед.

Спецификация

Те също купуват с този продукт