• New
Комплекти за Рисуване с Диаманти за възрастни, Цветни Линейни Диамантени Рисунки За Деца, Начинаещи САМ 5D Боята по Номера, Големи Квадратни Диамантени Точки с Пълн?

Комплекти за Рисуване с Диаманти за възрастни, Цветни Линейни Диамантени Рисунки За Деца, Начинаещи САМ 5D Боята по Номера,

BGN 67.73

Диамантена картина САМ 5d може да ви помогне да направите хол, спалня, трапезария, кухня, офис, хотел, бар по-ярки.Моля, обрамьте го стъкло или дърво и да се мотае у дома като декоративни орнаменти. НЕ обнажайте твърде много недовършена, парцел платното в случай на намаляване на вискозитета.Висококачествени диаманти от смола, тренировки изглеждат блестящи и никога не потускнеют, стават по-ярки и блестящи. ?【ОБЕЩАНИЕ TIFNUER】 Ние ще осигурим на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване на клиентите. Отворете комплекти за диамант живопис и проверка на инструменти за диамант живопис. ?【ОБЕЩАНИЕ TIFNUER】 Ние ще осигурим на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване на клиентите.Тези комплекти диамант картини 5 D много подходящи за възрастни, деца и начинаещи.Забележки : 1.Ако имате някакви други проблеми с информацията предоставена от вас изображение на диамант.Производственият процес е много проста, може да се извърши в по-кратки срокове, и лесно се трансформира в живота на класически произведения на изкуството.Производственият процес е много проста, може да се извърши в по-кратки срокове, и лесно се трансформира в живота на класически произведения на изкуството. ?【ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС】 TIFNUER е професионален производител и продавач на диамант живопис. ?【ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС】 TIFNUER е професионален производител и продавач на диамант живопис. В комплекта на продукта не е включен рамка.Насладете се на чувството, че вие сте художник.СТЪПКИ в производството на диамантени картини с ръцете СИ : 1. ?【DIAMOND изкуство】 : Набор за диамант живопис 5 D - най-популярният продукт, по-прост и красив, отколкото бродерия на кръстат бод. За да се избегне образуването на гънки, НЕ слагайте платно.Да имате забележителен опит в извършването на покупки.

Спецификация

Те също купуват с този продукт