• New
Украса за вашия аквариум NUOBESTY Украса за аквариум Камъни за Аквариума Светещо Камъче Камъни Паветата Светят в тъмното Чакъл за градинска Поляна Аквариумный Аквари?

Украса за вашия аквариум NUOBESTY Украса за аквариум Камъни за Аквариума Светещо Камъче Камъни Паветата Светят в тъмното

BGN 0.67

Изработени от висококачествена смола, те са трайни, нетоксични, безвкусны и нерадиоактивны.Тънка работа и полиране, така че ги няма.Пазете далеч от деца поради опасност от задушаване!.Чудесен подарък за приятели и за декорация на пространството. добро гравийное украса за вашата градина, двор или аквариум с рибки.Моля, выставляйте ги на слънце ден, за да те абсорбира достатъчно светлина и по-добре блестеше през нощта.Описание на Тези камъчета може да се използва като декорация за аквариуми, растения, вази, или на други места.Те могат да абсорбират слънчевата светлина през деня и светне през нощта.Изработени от висококачествена смола, те са издръжливи, безвкусны и нерадиоактивны.Изящна изработка и полиране, така че не. Отличен за декорация на аквариума, което прави вашия аквариум блестящ и красив.Характеристики - Цвят : светло лилаво. - Материал : смола. - Размер : около 3 x 2 x 0,5 см (ДхШхВ). - набор от изкуствени камъчета от 100 теми. - Моля, выставляйте ги на слънце ден, за да те абсорбира достатъчно светлина и по-добре блестеше през нощта. - добра обстановка от чакъл за вашата градина, двор или аквариум с рибки. - Изработени от висококачествена смола, те са издръжливи, безвкусны и нерадиоактивны.Тънка работа и полиране, така че ги няма. - Чудесен подарък за приятели и за декорация на пространството. - Да се съхранява далеч от деца поради опасност от задушаване!- Цвят : на снимката е 1. Опаковката включва 100 х светещи булыжных камъчета.

Спецификация

Те също купуват с този продукт