• New
Alididi Highlight Омбре 13x4 HD Прозрачни Перуки на дантели от човешка коса 4/27 Цвят Бесклеевой Меден Blond Права Перука на Дантели от Човешка коса за черно-бели жени 160% Плътност ?

Alididi Highlight Омбре 13x4 HD Прозрачни Перуки на дантели от човешка коса 4/27 Цвят Бесклеевой Меден Blond Права Перука

BGN 101.33

Цвят на косата : Меден блондинистый перука от човешки косъм в дантели, може да се боядисва, отбелен, завит и променени по ваше желание.Можете да направите Прическа Такава, каквато ви харесва това, което ще Ви позволи винаги да поддържате Перфектно По всяко време и на всяко място!".Тегло на перука : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 245 g-570 грама, с различна дължина, различно тегло.Изберете една марка за живота си, Alididi отговаря за вашата красота.Лесно се установява и отстранява.Подходящи за много случаи, светли директни перуки на дантели 4/27 цветове за черни жени, перука за случаи : Може да се използва за сватба, среща, на Деня на Свети Валентин, Хелоуин, пътуване, работа, ежедневие, посещение вечери, отдих и така нататък, ви прави по-очарователна и красива.В Китай, когато измерват перука, завързана с масова вълна, моля, първо издърпайте до директна форма, а след това измерете от облегалката на главата до най-дълга коса отдолу. Един и същ модел, че и ние Gu Ailing, по-модерна и има чувство за дизайн, така че ще привлече вниманието всеки път, когато излизате навън. 30 дни връщане без причина.Оставете къдри на косата за около 3-5 секунди.Имаме Много снимки И видео За Редизайн, ние можем да ги Ви за помощта.Отнасяйте се към него като към собствената си коса и много добре се грижат за тях с помощта на съветите за грижа за косата, обикновено това може да продължи повече от 1 година. Преди измиване на срешете перука четка, премахване на всички килими.Ние силно препоръчваме да използвате температура 150 ° C, човешка коса ще изгори, ако температурата е твърде висока. Доставка на 1-5 работни дни.Имайте предвид, че ние принадлежим към друга култура, имаме различни стандарти .Моля, постепенно се повиши температурата, да първо да го тестват.Моля, използвайте добър шампоан и балсам за измиване на косата два пъти седмично.О : Да, може да се оправям и да повторим.За Alididi : Alididi - това е отбор, специализирана в производството на 613 ярки перуки от човешка коса на дантели и перука с ефект омбре в дантели. О : Да, нашата перука на 100% се състои от човешки косъм, може да се боядисват и белина, но ние не се препоръчва боядисване на кружевную част на перуката, защото непрофесионално операция може да навреди на шнур и да доведе до загуба. ? Качество : Бразилски директни перуки от естествена коса марка 10А, не хвърлят и не спутываются, мека и копринена, буйни и гъсти, може да се боядиса, се изправи, завиты и са подредени по ваш вкус.Сложи перука в купа или мивката с хладка вода.В5 : Колко време ще трае?.B2 : Мога ли да рисува / избледнявам перука от човешка коса на дантели омбре?.

Спецификация

Те също купуват с този продукт