• New
RAZZUM Класическа Стенни Закачалка За дрехи, Закачалка За дрехи, с монтиран на стената Кука За Врата Рафт Стенен Лепкава Кука Без Перфорация Кука За Гардероб Монтиран?

RAZZUM Класическа Стенни Закачалка За дрехи, Закачалка За дрехи, с монтиран на стената Кука За Врата Рафт Стенен Лепкава

BGN 22.39

Заоблени ъгли куката предпазват от случайни удари и драскотини.Космически алуминиев материал, здрав и издръжлив, антикоррозийный и не ръждясва. В 3 цвята, обикновен дизайн, с дебели и здрави.Перфоратор /свободен перфоратор, инсталиране на стоки с двойно предназначение.Баня, кухня, спалня, зад вратата, на входа, мультисценарная инсталация.Заоблени ъгли куката предпазват от случайни удари и драскотини.Космически алуминиев материал, здрав и издръжлив, антикоррозийный и не ръждясва. В 3 цвята, обикновен дизайн, с дебели и здрави.Перфоратор /свободен перфоратор, инсталиране на стоки с двойно предназначение.Баня, кухня, спалня, зад вратата, на входа, мультисценарная инсталация.Изискана ръчна работа - Нашите стенни закачалки в стил кънтри и са изработени ръчно с внимание към детайла и design.Name : куки за дрехи Материал : Космически алуминий Размер на продукта : 3 куката : 9,8 х 1,3 (см) 4 куката : 13,7 х 1,3 (см) 5 куки : 17,7 × 1,3 (см) 6 куки : 21,6 х 1,3 (см) Натоварване на изделието : 20 кг Област на приложение : кухня, баня, спалня и т.н. Забележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. С изключение на куките на снимки на стоките, никакви други предмети в комплекта не са включени.3. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.5. Поради разлика между светлина и екран цветът на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. 7. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Спецификация

Те също купуват с този продукт