• New
MHYFC Регулируема По височина Алуминиева стойка за таблет и телефон, Поставка за дисплея, Тенис на Мобилен Таблет, Стойка за мобилен телефон (Цвят: E, размер: 1)

MHYFC Регулируема По височина Алуминиева стойка за таблет и телефон, Поставка за дисплея, Тенис на Мобилен Таблет, Стойка

BGN 174.01

Подходящ за всеки таблет с диагонал от 4-10,5 инча.Може да се завърта на 180 градуса.Водоустойчив и лесен за използване. 4. Регулируема височина, по-удобна за използване.Устойчива на плъзгане тампон за защита за вашето устройство от удари.Подходящ за всеки таблет с диагонал от 4-10,5 инча.Може да се завърта на 180 градуса.Водоустойчив и лесен за използване. 4. Регулируема височина, по-удобна за използване.Устойчива на плъзгане тампон за защита за вашето устройство от удари.Подходящ за таблети с диагонал 4,5-10,5 инча и мобилни телефони. 2. Размерите се измерват ръчно, неизбежно възниква грешка в 1-3 см, моля, превалируйте в насипно състояние.Поради различни източници на осветление стрелба ще се наблюдава различна степен на цветовете.Подчинявайки се на истинските неща.Поставка за монитор, Регулируем Държач стойка за преносим компютър, Регулируема по височина под място за съхранение на канцеларски материали.

Спецификация

Те също купуват с този продукт