• New
Перуки NMD & LR за жени изработени от Синтетична Коса, Къса Коса е светло Кафяв на Цвят и Гъсти, Вълнообразни Перука-боб, Прическа, естествена Коса за Ежедневна употреб?

Перуки NMD & LR за жени изработени от Синтетична Коса, Къса Коса е светло Кафяв на Цвят и Гъсти, Вълнообразни Перука-боб,

BGN 12.07

[Дизайн с регулируема обиколката на главата] : Вътре има куки, можете да гъвкаво регулиране на плътността в зависимост от вашата обиколката на главата, за да перука седеше по-плътно, а сеточка за коса е дарение за подарък. 2 : Схема на вътрешността на една перука може да се регулира в зависимост от различна обиколката на главата. [Предпочитан материал] : Разработен опитен стилист, позволява на косата да се огъва по естествен начин, а също така да се използва матиран висока коприна, за да направи косата еластична и тяхното не е лесно да се деформира при продължително носене. [100% без риск за закупуване] имаме цялостна система за сервизно обслужване, ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние непременно ще ви върнем парите или да направим повторна доставка. 150 г Приложимо обиколката на главата : 52-56 см (с еластична вътре в ключалката, размера може да се регулира) Размер на опаковката : 26 * 16 * 5 см Опаковка на продукта : пластмасов фланец пакет, черна пылезащитная окото, заобиколен от хартия на лигавицата Подарък : мрежа за коса Стил изделия : европейски и американски модни перуки Приложими сцена : всеки ден, пътуване, фотосесии, изяви, партита Применимая форма на лицето : всяка форма на лицето Приложимо цвета на кожата : всяка кожа, моля, обърнете внимание., на Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, рожден ден и т. 4 : Перука, изработени от изкуствени влакна, а не от тези косата.[Комфортен допир] : Удобна вътрешна мрежа, памучен хастар по ръба на леки и дишащи, не пропуска влага, позволява на косата да е по-добре прилепва плътно към кожата, а формата по-реалистично.

Спецификация

Те също купуват с този продукт