• New
14 Инча, Вълнообразни Перука с Бретон Кафяви Перуки Къси Синтетични Перуки с Бретон с Дължина до раменете Перуки за Жени с Бретон Кафяв Кратък Боб Вълнообразни Синт?

14 Инча, Вълнообразни Перука с Бретон Кафяви Перуки Къси Синтетични Перуки с Бретон с Дължина до раменете Перуки за Жени

BGN 2.67

Пратката включва : ✭ 1 * кратък вълнообразни перука боб ✭ 1 * Шапка за перука Конструкция с шапка за перука : основни шапки и открит патици за по-добра вентилация на въздуха, вие не ще бъде горещо по време на носене.Обиколката на шапки среден размер на 22,5 инча с 2 регулируеми джапанки вътре шапки, които може да се монтира на фиксирана позиция в съответствие с мнозинство от размера на главата. Предимства на 14-инчов вълнисто перука Боб : ? Изглежда естествено и сладък ? Супер мек и удобен ? Не спутывается ? не добри.модерен и атрактивен, добавляющий повече чар и забавление.Че ние можем да? Ние имаме най-голямата фабрика за производство на перуки в различни цветове и стилове.Цвят : # тъмно зелен, изображението ще ви покаже истинските цветове в максимално възможна степен.Дишаща способност розова вътрешна мрежа красива.В2 : Как е най-добре за измиване на този кратък вълнообразни перука-боб?A2 : Обикновено се спуснете перука в студена или топла вода, след това използвайте мек шампоан, нанесете выжимку вода на перука, и накрая, сложи перука в сянка за изсушаване.

Спецификация

Те също купуват с този продукт