• New
Дървена Напредналите Заострени Валяк Пиццелле Валяк Крумкейк Сладолед Напредналите Заострени Валяк Мухъл Натурален Гофрети Напредналите Заострени Валяк Дървен?

Дървена Напредналите Заострени Валяк Пиццелле Валяк Крумкейк Сладолед Напредналите Заострени Валяк Мухъл Натурален Гофрети

BGN 3.33

✔【МАТЕРИАЛ】 : Вафельница е направена от висококачествен дървен материал, нетоксична, която е здрава и безопасен за използване. ✔ 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 : Всички наши форми за сладолед се предлагат на политика за връщане или гаранция за връщане на парите, ако имате някакви проблеми с валяк за крумкейка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние сме винаги тук, за да направи нещата за вас. ✔【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Разпределете готовия яйчен пандишпан и вафли, а след това с помощта на форми за сладолед разточете, докато ястието не се охлажда и не се втвърдява, след това се изсипва десертными кремове, сладолед, конфитюри, желета и много други. ✔【СЛАДКАРНИЦА ИНСТРУМЕНТ от ДЪРВО】 : Дървена гофрети, валяк се използва за приготвяне на гофрети оръжие и вафли, сладки норвежки крумкейков, бисквити с крем в рожках, а тази форма за гофрети оръжие също е подходящ за приготвяне на отчетливи или дъвченето на италиански пиццелл. ✔ 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 : Всички наши форми за сладолед се предлагат на политика за връщане или гаранция за връщане на парите, ако имате някакви проблеми с валяк за крумкейка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние сме винаги тук, за да направи нещата за вас.✔【СЛАДКАРНИЦА ИНСТРУМЕНТ от ДЪРВО】 : Дървена гофрети, валяк се използва за приготвяне на гофрети оръжие и вафли, сладки норвежки крумкейков, бисквити с крем в рожках, а тази форма за гофрети оръжие също е подходящ за приготвяне на отчетливи или дъвченето на италиански пиццелл.

Спецификация

Те също купуват с този продукт