• New
ele ELEOPTION Детски умни часовници За момчета И Момичета, водоустойчив, с проследяване паунда, Цифрови Часовници, Сензорен екран, Камера на мобилен телефон, Гласови, Ант?

ele ELEOPTION Детски умни часовници За момчета И Момичета, водоустойчив, с проследяване паунда, Цифрови Часовници, Сензорен

BGN 2.67

То трябва да бъде обработено агент. родителите могат да проверят на място по всяко време и на всяко място с помощта на SMS, уеб сайт, приложение за i OS или Android.И децата също снимани.Можете да задавате номера за входящи и изходящи разговори, гласови съобщения чрез приложение за IOS и Android. IP-адрес на параметъра сървър и номер на порта, цитиран правилно, моля, уверете се, че на часовника е посочен бар код ид и е посочен фабрично id часа, клиентите могат да притежават редактор на SMS на мобилния телефон PW, 123456, ts # (за часа трябва да е поставена карта, SMS, трябва да бъде метод за въвеждане на английски език), ако не разбирате ли, можете да попитате представител. В същото време приложението ще бъде стартирано оповещающее известие.Инструкции приложения показват, че устройството не е свързано. ❤【Избор на СИМ-карта】 Детски умни часовници са работили като отключени мобилни телефона, в комплекта са включени само умни часовници, но без СИМ-карта.СИМ-картата трябва да бъде поставена в долната част на слота за карта с памет.Богат на функции : сензорен екран, фотографиране, фенери, двупосочен разговор, Телефонен указател, крачкомер, SOS, позиционирането на базовите станции LBS +, гласова домофонна система, добавяне на приятели, alarm clock, изтегляне на приложения за проследяване на исторически събития.Децата могат с натискането на един бутон SOS, за да получите обаждане, ако те са в опасност., Търговията с оръжие. ❤【Водоустойчив IP67 и сензорен екран 1,44 инча】 Часовникът е водоустойчив за миене или къпане на деца, накисване във вода, плуване или парения. (Други страни, моля, уведомете ни вашата страна и оператори на сим-картата. Не се поддържа, свързана ли СИМ-карта в часа на gsm мрежа, като телекомуникации.Могат да се използват както за 2 G-картата, така и на 4 G-картата, при условие, че тя поддържа мрежа 2 G. показва, че е номер на устройство не съществува или номер на устройството е регистрирано. На СИМ-картата smartwatch трябва да бъде функция е активирана GPRS, както и функция за идентификация на повикващия трябва да бъде съвместима с трафик за пренос на данни 2 G, часовници в днешно време използват само трафика за пренос на данни 2 G.) Поддържа само GSM-мрежа Micro SIM. (СИМ-карта е необходима за отваряне на услугата GPRS "E" и функцията идентификация на повикването. Въпрос : Аз слагам СИМ-картата, защо тя не се чете?. Не са регистрирани два случая. ❤【Многофункционален】 Както и смартфон, той все още поддържа двустранен разговор, позициониране на фунтам лири, за спешни повиквания SOS едно натискане, защита от загуба, количество, проследяване на активността, отдалечена снимки, гласов чат, отдалечен глас монитор, часовник, фенерче, математика и т. родителите могат да проверят на място по всяко време и на всяко място с помощта на SMS, уеб сайт, приложение за i OS или Android.

Спецификация

Те също купуват с този продукт