• New
Leftwei Романтична Аквариум с камък на Свети Валентин, Нетоксичная Стикер за Аквариум с Пейзажна Живопис, Стикер за Декориране на Аквариума, за аквариума (6141 см)

Leftwei Романтична Аквариум с камък на Свети Валентин, Нетоксичная Стикер за Аквариум с Пейзажна Живопис, Стикер за Декориране

BGN 3.00

Сгъстено етикети, ярък цвят, неотражающие, водоустойчиви, не изчезват.Съдържание на пакета : стикер Rock x 1.Ако има мехурчета, можете с помощта на игла дисекция на балон и да го изтръгне ракелем.Широко приложение : Резервоарът порт може да се използва на места, като лодки, камиони, микробуси, ремаркета и т. След залепване използвайте гумен или докоснете, за да провери дали има почеса минерално мехурчета. Изработен от висококачествен PVC материал, нетоксичен, без мирис, без петна от вода.Лесно управление : Резервоарът порт извършва без ключ, вдигнете вградена етикета на капака, а след това го завъртете, за да отворите или затворите.Ако при приклеивании формира балон на въздуха, можете да се разделяме до балона и отново се пръска отново да се залепи и се изважда. Изображения с висока разделителна способност, гладка и без бръчки, може и украсете вашият аквариум. Спецификация : Тип на продукта : стикер Състояние : 100% чисто нов Материал : PVC Цвят : както е показано Размер : 61x30 см/61x41 см/76x46 см/91x50 см/122x46 см (опция) за Размер 1 : приблизително 61x30 см /24,0x11,8 инча Размер на 2 : приблизително 61x41 см / 24,0x16,1 инча Размер на 3 : за 76 х 46 см / 29,9x18,1 инча Размер 4 : прибл .Добра херметичност : 38-мм резервоарът пристанище е оборудван с о-пръстен, който притежава добра герметичностью и ефективно предотвратява течове. Това е стикер със собствените си ръце, която може да се изрежат според размера на вашия резервоар., с висока практичност.Сгъстено етикети, ярки цветове, не отразява светлина, водоустойчив, не изчезват.С фиксиран верига : Оборудван с фиксирана верига от неръждаема стомана, която позволява да се избегне загуба или изместване на капачката на резервоара. След като паста ще е готова, ако водата не се изстъргва дочиста, лепило побелее, отслоится, высушится сешоар и ще продължи да приклеиваться точно.

Спецификация

Те също купуват с този продукт