• New
Концепцията гриви, червен килим, завързана перука Inspire Braid, 4 , дълбока лейси част, RCHB101, мини-абуджийская плитка 30 (613)

Концепцията гриви, червен килим, завързана перука Inspire Braid, 4 , дълбока лейси част, RCHB101, мини-абуджийская плитка

BGN 53.32

Предварително опаковани и готови за чорап. 4-инчов дълбока лейси част.Детски косата. опашка без възли.Показан цвят : T1 сребристо-сив, 613. "Цветовете на изображението и действително стоки могат да се различават в зависимост от резолюцията на екрана.". Предварително се разтяга.Липса на дразнене или на неприятни миризми.Дишаща материя. Максимален комфорт.Завързана перука Mane Concept Red Carpet Inspire Braid 4 "с дълбоко деколте RCHB101 Mini Abuja Braid 30" цвета на снимката : сребристо сиво, 613 "Цветовете на изображението и действително стоки могат да се различават в зависимост от резолюцията на екрана." Предимства на Предварително опаковани и готови за чорап 4-инчов опашка с дълбоко деколте, детски коса без възли, предварително опъната, без дразнене или от дишаща материя, 0dors, Максимален комфорт, създаден за вдъхновение, не трябва повече да се раздели, дръпна и с часове да седи в стола си стилист и кажете "здравей", за да изразите себе си.Перука с дантелен част от Red Carpet Inspire Braid ще ви даде цялата стил, без никакви усилия.Находчивият комбинация от косичек под формата на кутийки и малки косичек-косичек, както и лейси част с дълбочина 5 сантиметра и с естествени мраморни плитки без възли ще придадат на всяка #braidenvy.Не се колебайте, обикалят стол и направете стъпка, перука, завързана с част от Red Carpet Inspire, създаден за вдъхновение.

Спецификация

Те също купуват с този продукт