• New
SYXYSM Декорация на Аквариума За риби, Аквариумное Убежище, Счупена Кола, Къща с Пещерата, Аксесоари за Озеленяване на Автомобила (Цвят: Стил 1)

SYXYSM Декорация на Аквариума За риби, Аквариумное Убежище, Счупена Кола, Къща с Пещерата, Аксесоари за Озеленяване на

BGN 28.27

Приятен външен вид : Кола-развалина носи известно усещане възраст в пейзажа на вашия аквариум.Това е и красиво, и реалистично, е подходящ за създаване на всякакви подводни пейзажи, внася повече живот във вашия аквариум.Лесно се комбинират : можете да опитате да се свържете превозни средства с морски звезди, корали декорации, водни растения и затонувшим кораб.Ще ви бъде лесно създаване на подводен пейзаж на аквариума в съответствие с вашите очаквания.Висококачествен материал : Украса за вашия аквариум, произведени от което и няма да предизвика никаква вреда вода и любимата си риба betta. различни варианти : Ние предлагаме 2 вида декорации за аквариум, кола и автобус.Всеки вид се различава реалистични детайли.Украса за аквариумни риби са лесни за използване, просто накиснете във вода за 10-15 минути преди да се използва, след това се поставя в аквариума, направете красиви аранжировки в съответствие с вашата креативност и фантазия, осигурете ви приятна и интересна среда на обитаване от риби.Просто избършете и изплакнете с декорация с топла вода.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъчни частици сапуни може да навреди на вашите рибки.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Спецификация : Материал : Стил : кола/автобус Опаковката включва : 1 х украса за аквариум Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

Спецификация

Material:
Style:
Car/Bus
Package Includes:
1 x Aquarium Car Decorations:
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Те също купуват с този продукт