• New
Корона на печата с восъчен печат CRASPIRE, Само Корона на Печата с Восъчен печат за една Магическа Бутилка, Свалящ Овални Латунная Корона печат на Сватбени Покани, Плик?

Корона на печата с восъчен печат CRASPIRE, Само Корона на Печата с Восъчен печат за една Магическа Бутилка, Свалящ Овални

BGN 29.44

Медна корона във формата на сърце.СВАЛЯЩ се ЛАТУННАЯ оборудване запечатване КОРОНА : оборудване запечатване корона лесно да се заменя с и е установена.Восък за пликове и е поверително и позволява да се избегне сблъсък на важни документи и лични данни.Подвижни месингови глави.Медна корона на специални форми,.Овална медна корона, Квадратна медна корона, Правоъгълна медна глава.Зависи от вашия случайни комбинации.Регистрация и ПОВЕРИТЕЛНОСТ : Восъчен печат - това е красиво и персонални украса за вашия подарък документи и писма.Размер овална глава сургучного на печата : Размер овална месингова глава за запечатване е прибл.Размер овална глава сургучного на печата : Размер овална месингова глава за запечатване е прибл.Е медна глава. 3 D медна глава. (0,79"*1,18"/20 мм * 30 mm), диаметър на вътрешната резба е прибл.

Спецификация

Те също купуват с този продукт