• New
Познай Колко Бисквити с животни В банката, Игра Сафари на зелена джунгла в детската градина, трета пола Неутрални украшения във формата на горски животни в детскат?

Познай Колко Бисквити с животни В банката, Игра Сафари на зелена джунгла в детската градина, трета пола Неутрални украшения

BGN 0.67

1) Нашите двустранни табели са сами по себе си, без рамка.Размерът на знака 8 "x 10".Размер карти, за да познае е 2.1 "x 3,5". 2) Характеристики на нашия продукт - 1 плоча и 50 карти, за да познае, само една опаковка може лесно да отговарят на нуждите на гостите на партито в забавление. 3) Стои знак е изработен от 350 грама хартия с покритие, ние използваме съвременни технологии за печат печат на наситени и ярки цветове на висококачествен картон. 4) Тези играта "Познай колко бисквити с животни в банката" са идеални за детската душа.Тези игри в угадайку - незаменими аксесоари за партита, разкрива гендерную принадлежност. 1) Нашите двустранни табели са сами по себе си, без рамка.Размерът на знака 8 "x 10".Размер карти, за да познае е 2.1 "x 3,5". 2) Характеристики на нашия продукт - 1 плоча и 50 карти, за да познае, само една опаковка може лесно да отговарят на нуждите на гостите на партито в забавление. 3) Стои знак е изработен от 350 грама хартия с покритие, ние използваме съвременни технологии за печат печат на наситени и ярки цветове на висококачествен картон. 4) Тези играта "Познай колко бисквити с животни в банката" са идеални за детската душа.Тези игри в угадайку - незаменими аксесоари за партита, разкрива гендерную принадлежност.Нашите двустранни табели са сами по себе си, без рамка.Размерът на знака 8 "x 10".Размер карти, за да познае е 2.1 "x 3,5".Характеристики на нашия продукт - 1 постоянен знак и 50 карти, за да познае, само една опаковка може лесно да отговарят на нуждите на гостите на партито в забавление.Стои знак е изработен от 350 грама хартия с покритие, ние използваме съвременни технологии за печат печат на наситени и ярки цветове на висококачествен картон.Тези играта "Познай колко бисквити с животни в банката" са идеални за детската душа.Тези игри в угадайку - незаменими аксесоари за партита, разкрива гендерную принадлежност.

Спецификация

Те също купуват с този продукт