• New
Стенен Куки, Стенни куки за закачване, Здрав Метален Стенен монтаж кука за стенни огледала, Куки за дрехи, Стенни, Единична Закачалка за шапки, Тежки куки за шапки, С?

Стенен Куки, Стенни куки за закачване, Здрав Метален Стенен монтаж кука за стенни огледала, Куки за дрехи, Стенни, Единична

BGN 1.33

⚪Комплексно използване - Въпреки наличието на гардероб в коридора, палто висеше на дръжки на врати и парапети.Страхотен дизайн от цели метал и лъскава златна тапицерия на нашите стенни куки не може да се надценява.Използвайте нашите стенни куки за закачване, за да се мотае практични и атрактивни неща. 2 x куки от с сплав. Цвят : Позлатените покритие на повърхността. ⚪Комплексно използване - Въпреки наличието на гардероб в коридора, палто висеше на дръжки на врати и парапети. 1 х Шестостенния ключ.Този елегантен малък стенен монтаж на куката е изработен от метал с злато покритие. ⚪ Следпродажбено обслужване - Без значение дали търсите здрава кука за окачване на дрехи или елегантен вариант за окачване на ключове, ние ще се погрижим за вас.Благодарение на ежедневното стил, който хармонира с повечето декори, тези куки осигуряват достатъчно място за закачане на палта, шапки, чанти, ключодържатели и други предмети в коридора, перално помещение, самостоятелна стая, спалня или друга стая в къщата си. ⚪Стенни куки на съвременния дизайн - Независимо от факта, че е трудно да се избере само една от многото възможности, стенни куки MAMXUAN heavy-duty превъзхождат конкурентите си.Съдържание на пакета : .Използвайте нашите стенни куки за закачване, за да се мотае практични и атрактивни неща.Така че поръчайте си от днес!.Следователно, за да се вход е бил организиран, куки за козината са задължителни!Палто - не са единствените неща, които може да се окачи на куката за дрехи, можете да го закачите в кухнята, за съхранение на кафеени чаши. ⚪Тежкотоварни монтиране на куката - Важният фактор е товароносимост.Ако установите, че аксесоарите са не по пристигане, моля, свържете се с нас, за да получите пълно възстановяване на сумата или безплатна подмяна.Малко като на закачалка, постепенно ще се натрупат такива продукти като палта, портмонета и чанти-тоут, тегло ще окаже натиск върху нея. ⚪Стенни куки на съвременния дизайн - Независимо от факта, че е трудно да се избере само една от многото възможности, стенни куки MAMXUAN heavy-duty превъзхождат конкурентите си.

Спецификация

Те също купуват с този продукт