• New
Аксесоари за Аквариум balacoo Кора, Замерват с Фин Животински, Торса Влечуги, Замерват Подслон Влечуги, Костенурки, Малки Животни, Украса за Закусочного Дърво за Гущер?

Аксесоари за Аквариум balacoo Кора, Замерват с Фин Животински, Торса Влечуги, Замерват Подслон Влечуги, Костенурки, Малки

BGN 11.33

Рай за закуски : като за декори за увивни растения, така и за аквариуми с морски декор.Пещерата за животни : Пещерата, в която се крият влечуги от смола, не гниене, изплакнете с топла вода и сапун. Пещерата, в която се крият влечуги : имитация на естествена дървесна кора, отлично скривалище в терариума.Декор за подслон през използват в дадена компютърна система : Отлично скривалище за риби, гущери, брадати дракони, гекони-игуани.Аксесоари за гущери : Предоставя на приятели, прячущимся в дупки, скривалища, където те се чувстват в безопасност и получават необходимото уединение.Украса за вашия работен плот.Украса за вашия работен плот.Пакетът включва 1 x модел на дърво Характеристики - Цвят : Маслинено-зелена пещера същества. - практичен озеленяване украшение за вашия домашен любимец, за да се изследват и за смешно декор, скрывающего лозя. - Материал : Пещерата от кожи на влечуги от смола. - Създаване на специално и неповторимо усещане на околната среда.Изработен от материал без миризма, траен и сигурен къща от охлюв кожи. - Като за клетки с лиани, така и за аквариум за гмуркане с декор се използват кожи от малки животни. - Отлично скривалище за риби, гущери, Брадати Дракони, гекони, игуани и др Убежище за гущери. - Превърнете своя аквариум, малък пейзаж и клетка с лиани в красива пещера от охлюв кожи. -Размер : Около 9x8x6 см /3,54x3,15x2,36 инча, Украса от кората на дърво, скрывающий декор под формата на лиана.Описание Товараукрашение от кората на дърво, скрывающий декор за увивни растения, фин занаят, с ярък цвят и без мирис, изработени от материал, устойчив и безопасен за използване в приют за лозя или аквариумни обитатели. скривалище за влечуги украса от кората на дърво.аквариум с корягами ще превърне вашия пейзаж, а клетката с лиани, за домашни любимци - прекрасен пейзаж. навес от кора създава неповторимо усещане за околната среда.

Спецификация

Те също купуват с този продукт