• New
BCOATH 2 елемента Декор за Влечуги Ботаническата Декор Занаяти, изработени От Смола Аквариум Скрита Пещера Аквариум Скала Аквариум за Декорация на Пещерни Орнаменти ?

BCOATH 2 елемента Декор за Влечуги Ботаническата Декор Занаяти, изработени От Смола Аквариум Скрита Пещера Аквариум Скала

BGN 1.33

Aquarium Ornament Bubbler : Matériaux de sécurité : taille de lornement daquarium : околните 26 x 14 x 26 cm sans опасност pour aquatiques et convient à à la lenvironnement douce et salée.Дрейфующее дърво за аквариум : той може да остане под вода в продължение на дълго време.Аквариум камъни : Уникален дизайн : Нашето украса за аквариум с рибки е с формата на имитированного гледка към планината, отличен цвят и стилен дизайн, който много ярки и реалистични.Създаване на реалистичен свят за вашия аквариум и осигурете ви визуален интерес.Аквариумный украшение Mountain на : Безопасно за водните риби и е подходящ както за сладководни, така и за солена вода.Аквариумный камък : Изработен е от материал, който изглежда изключително красиво и елегантно.Пратката включва 2 х аквариум за декорация Характеристики -Произведен от материал, който изглежда изключително красиво и елегантно Аквариум камъни. - Материал : Полимерна смола за аквариум. - външен вид и осигурява подслон за вашето планински декор на аквариум с рибки. - Безопасно за водните риби и е подходящ, както за декор на аквариум в сладка, така и в солена вода. - Цвят : Както е показано на фигура Аквариум за декорация на Пещерата. - Тя може дълго време да остане под вода Аквариумный камък. - Размер : Около 26 x 14 x 26 см аквариумный пиков декор. - . Създайте красив аквариум с помощта на тези камъни peak fish tank rocks.Описание на продукта Украса за аквариум Този предмет страхотно подходящи за декорация на аквариум с рибки.планински декор на аквариум с рибки Благодарение на великолепния цвят и стилен дизайн, тя е уникална и светъл.планина за аквариум, освен това, тя е статична, че ще създаде уникален ландшафт за аквариум. украса за аквариум от смола Тя е лесна и удобна за използване, тя винаги ще осигури добра среда за вашите риби.

Спецификация

Те също купуват с този продукт